Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


De Pier van Scheveningen (35)
_
Wandeling Utrecht Terwijde 1 (26)
_

Open Monumentendag (28)
_
Dieren (11)
_

Strand (30)
_
Zandvoortse sloppies 3 (24)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 19:29
_
SiebevanderBij Online

Door jeanneke1 om 19:28
_
Jeanneke1 Online

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gnocchi ovenschotel



Het is geen lasagne maar gaat wel in de oven en is heel Italiaans: gnocchi. Sharon maakt een vegetarische ovenschotel met deze Noord-Italiaanse aardappeldeegballetjes. Er gaat ook bloemkool, gorgonzola en mozzarella in, dus het is een feest voor echte kaasliefhebbers

4 personen

Ingrediënten voor Gnocchi ovenschotel

  • 400 g gnocchi
  • 400 g bloemkool
  • 10 tomaten
  • 1 prei
  • 200 g gorgonzola
  • 200 g geraspte mozzarella
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje basilicum
  • 1 el (zelfgemaakte) groentebouillonpoeder
  • 1 groene appel
  • 100 g rucola
  • 1 limoen
  • olijfolie

De bereiding van dit gerecht op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de tomaten in blokjes en bak deze in een steelpannetje met een scheutje olijfolie. Hak het teentje knoflook fijn en bak deze mee met de tomaten. Bak dit ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur.

  2. 2

    Snij de basilicum fijn en voeg deze toe aan de tomatensaus, samen met de (zelfgemaakte) groentebouillonpoeder. Laat dit nog ongeveer 2 minuten opstaan op laag vuur. Pureer het met een staafmixer tot een egale saus.

  3. 3

    Bak in een koekenpan met een scheutje olie op middelhoog vuur de gnocchi goudbruin. Snij ondertussen de bloemkool in kleine roosjes, de prei in ringen. Bak de bloemkool 2 min mee met de gnocchi en de prei 1 minuutje mee.

  4. 4

    Pak een ovenschaal en verspreid hierin de gnocchi. Snij de gorgonzola in stukken en verdeel deze over de gnocchi. Schenk de tomatensaus erover heen en strooi de geraspte kaas erover. Bak het 15 min af in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Maak de ovenschotel af met een frisse salade van rucola en groene appel.

Eet smakelijk!


Sharon






Geplaatst op 20 april 2019 06:44 en 420 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
20 apr 2019 06:45
Wat wordt het morgen
asperges of stoofperen met gefrituurde appies en rollade....straks overleg.

Ofsen  
20 apr 2019 13:55
Nooit van gehoord. toevallig vanavond Lasagne. M. asperge. die lust ik niet. vind er geen smaak aan.
_





_
Catharina71  
20 apr 2019 16:51
De dikke echte asperges zijn inmiddels binnen aparte smaak met met het sausje een eitje peterselie en ham....jammie

lasagne krijg ik het van aan mijn darmen en maag