Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Dieren (11)
_
Zandvoortse sloppies 2 (26)
_

Strand Katwijk (43)
_
Katwijk (17)
_

Prielenbos en 't Geertje (41)
_
Katwijk aan Zee (50)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door heelie om 19:38
_
Heelie Online

Door aard om 19:34
_
Aard Online

Door NicolaasP om 19:32
_
NicolaasP Online

Door SiebevanderBij om 19:29
_
SiebevanderBij Online

Door jeanneke1 om 19:28
_
Jeanneke1 Online

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Puddingbroodjes



Chef-kok Ramon Brugman maakt iets klassieks: puddingbroodjes. Wie kent ze niet, romig geel in een vederlicht wit broodje, bestoven met poedersuiker. Ze zijn helemaal niet zo moeilijk te maken, dus als je op de calorieën moet letten, kijk dan af en toe even weg.

6 stuks

Ingrediënten voor Puddingbroodjes

Ingrediënten broodjes

  • 250 g bloem
  • 150 ml lauwwarme melk
  • 5 g gedroogde gist of 12,5 g verse gist
  • 12 g basterdsuiker
  • 5 g zout
  • 25 g zachte boter
  • Olie
  • Bakpapier
  • Poedersuiker
  • Boter

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Ingrediënten pudding

  • 300 ml melk
  • 75 g suiker
  • 1 vanillestokje
  • 2 eidooiers
  • 21g maïzena

Aan de slag

  1. 1

    Meng alle ingrediënten, behalve de boter, met de deeghaak en kneed 7 minuten tot een glad en soepel deeg. Voeg nu beetje bij beetje de boter toe.

  2. 2

    Als de boter goed opgenomen is, verdeel je het deeg in zes stukjes en bol deze op. Laat de deegbollen 20 minuten rijzen onder een theedoek.

  3. 3

    Rol de bolletjes deeg tot een ovaal en smeer deze in met een beetje olie. Klap ze dubbel en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  4. 4

    Laat ze nu een uur rijzen op een warme plek, afgedekt met een theedoek. Verwarm de oven voor op 240 graden.

  5. 5

    Bak de broodjes in ongeveer 10 minuten gaar. Haal ze uit de oven. Bestrijk ze met een beetje boter met een kwast. Laat ze goed afkoelen.

  6. 6

    Voor de pudding, doe je de eidooiers met de helft van de suiker en de maïzena in een kom en voeg daar vier eetlepels van de melk aan toe. Roer dit tot een papje waar geen klontjes in zitten.

  7. 7

    Zet de rest van de melk op met de andere helft van de suiker en het opengesneden vanillestokje.

  8. 8

    Als de melk kookt, voeg je deze beetje bij beetje toe aan het papje van de eidooier. Doe dit terwijl je blijft roeren.

  9. 9

    Als alles erbij zit, giet je het terug in de pan en zet je het op half vuur. Blijf nu met een garde in de pudding roeren.

  10. 10

    Als de pudding een keer heeft gekookt, giet je het gelijk op een plaatje en dek je deze af met folie. Laat goed afkoelen.

  11. 11

    Als de bordjes en de pudding koud zijn, haal je de folie van de pudding af en roer je deze even goed door.

  12. 12

    Neem een kartelspuitje en doe deze in een spuitzak. Doe de pudding erin.

  13. 13

    Vouw de broodjes voorzichtig open en spuit de pudding in het broodje. Bestrooi ze met poedersuiker.

Eet smakelijk!


Ramon Brugman


BinnensteBuiten




Artikel links



Geplaatst op 01 april 2019 07:43 en 413 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
01 apr 2019 08:10
Precies een caloriebommetje

Ofsen  
01 apr 2019 14:28
Ik ben er dol op. dus 1 tje per maand
_





_
Catharina71  
01 apr 2019 16:42
Ooit wel eens gegeten. ik miet uitkijken voor mijn darmen. steeds meer last.