Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Dudok en Passage Den Haag (34)
_
Utrechtse Heuvelrug 1 (40)
_

Station Amstelveen (32)
_
Rondje op de fiets (28)
_

Zandvoort 1 (20)
_
Hekken (18)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Tympaan om 19:15
_
Tympaan Online

Door elvira om 19:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Annemarie. om 19:14
_
Annemarie. Online

Door inemaartje om 19:13
_
Inemaartje Online

Door elvira om 19:12
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Baklava



Het is officieel lente én Ramon heeft zich laten inspireren door Arabische moederdag, dat vandaag in verschillende landen in het Midden-Oosten wordt gevierd. Hij maakt daarom iets waar je sowieso alle moeders, en bijna alle kinderen een plezier mee kan doen: baklava.

12 stuks

Ingrediënten voor Baklava

Ingrediënten deeg

  • 1 pak filodeeg
  • 250 g roomboter
  • 150 g gepelde pistache
  • 150 g amandelen

zIngredienten suikersiroop

  • 400 g suiker
  • 100 g honing
  • 220 ml water

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1. 1

We beginnen met de suikerstroop: Kook de suiker met het water en laat iets afkoelen. Als het lauw warm is, roer dan de honing erdoor.

  1. 2. 2

Om de baklava te maken, smelt je eerst de boter.

  1. 3. 3

Neem een bakblik en leg hier een velletje filodeeg op. Snij zo nodig bij.

  1. 4. 4

Leg twee velletjes op elkaar en kwast deze voorzichtig in met de gesmolten boter. Leg er nu weer een velletje filoop. Herhaal dit tot je ongeveer 10 velletjes op elkaar hebt.

  1. 5. 5

Maal de noten apart van elkaar.

  1. 6. 6

Leg onderaan de eerste laag noten op de velletjes filo. Verdeel de noten en leg er weer laagjes filo op.

  1. 7. 7

Doe hetzelfde met de amandelen. Dan weer 10 laagjes filo. Duw ligt aan. Snij nu met een scherp mes kleine vierkantjes van de baklava.

  1. 8. 8

Bak de baklava in een oven op 170 graden ongeveer 20 tot 30 minuten, tot deze mooi goudbruin kleurt.

  1. 9. 9

Haal de baklava uit de oven en overgiet deze met de suiker stroop. Alle suikerstroop moet erop.

  1. 10. 10

Laat de baklava goed afkoelen.

  1. 11. 11

Haal voorzichtig een stukje uit de vorm. Lekker om erbij te drinken: munt- en gemberthee

Eet smakelijk!






Geplaatst op 23 maart 2019 06:33 en 624 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
23 mrt 2019 06:33
Moederdag was eerder deze week
veel moeite voor de foto, met toestemming, moeten doen vaag dus.