Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


De Wilck (56)
_
Open tuinen (25)
_

Keizerstraat Scheveningen (43)
_
Rondje fiets (87)
_

Prielenbos en 't Geertje (41)
_
Open tuin 3 (36)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online

Door inemaartje om 19:16
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Tympaan om 19:15
_
Tympaan Online





_

Andere artikelen



Geroosterde beschuitbol met beleg



Voor alle carnavalsvierders maakt chef-kok Ramon Brugman vandaag iets dat zó lekker is na een avondje doorzakken, een geroosterde beschuitbol met onder andere een gepocheerd eitje. Overigens ook lekker voor mensen die geen carnaval hebben gevierd.

4 personen

Ingrediënten voor Geroosterde beschuitbol met beleg

  • 4 beschuitbollen
  • 4 plakken gedroogde ham (Serranoham)
  • 1 avocado
  • 1 citroen
  • 2 tenen knoflook
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1/2 bos peterselie
  • 4 verse eieren
  • 1 bosjes waterkers
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Aan de slag

  1. 1

    Snij 1 teen knoflook fijn met de ui.

  2. 2

    Fruit deze aan mijn een beetje olijfolie.

  3. 3

    Haal de zaadlijsten uit de tomaat en snij de tomaat in kleine blokjes.

  4. 4

    Haal de zaadlijsten uit de tomaat en snij de tomaat in kleine blokjes.

  5. 5

    Knijp er een beetje citroen sap op uit.

  6. 6

    Breng op smaak met zout en peper.

  7. 7

    Hak 1 teen knoflook fijn.

  8. 8

    Maak de avocado schoon en prak deze met een vork fijn.

  9. 9

    Knijp er gelijk wat citroensap op uit en breng op smaak met zout en peper.

  10. 10

    Zet een koekenpan op middelhoog vuur en strooi daar vier rondjes geraspte kaas in.

  11. 11

    De kaas zal gaan smelten en gaan aanbakken. Als dat zo ver is draai je voorzichtig de kaasplakken om.

  12. 12

    Bak ze kort tot ze krokant zijn.

  13. 13

    Laat ze afkoelen.

  14. 14

    Zet een pan ruim kokend water op met een flinke scheut azijn erin.

  15. 15

    Zet ook een bak koud water klaar.

  16. 16

    Als het water bijna kookt, roer je met een lepel tot er een draaikolk ontstaat.

  17. 17

    Dan tik je voorzichtig het ei in het water.

  18. 18

    Laat het water niet koken maar net tegen de kook aan.

  19. 19

    Na 3 a 4 minuten haal je het ei uit het water en laat je het even zakken in de bak met koud water.

  20. 20

    Dit om de azijn van het ei af te spoelen.

  21. 21

    Breng het ei op smaak met een beetje zout en peper.

  22. 22

    Doe voorzichtig want het ei is zo stuk.

  23. 23

    Snij de beschuitbol doormidden en bak de binnenkant van de onder- en bovenkant aan in een droge koekenpan.

  24. 24

    Smeer daarop een laag van de avocadocrème.

  25. 25

    Doe daar wat waterkers op en leg daar een plak rauwe ham op.

  26. 26

    Dan een eetlepel tomatensalsa en de krokante kaas en daarop het gepocheerde eitje

  27. 27

    Maak af met een beetje zout en peper

Eet smakelijk!




Artikel links



Geplaatst op 07 maart 2019 06:22 en 249 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
07 mrt 2019 06:22
Net als de legpuzzel ook hier te laat mee en doorzakken is niet alleen met carnaval....