Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Utrechtse Heuvelrug 3 (18)
_
Katwijk (32)
_

2 daagse wandeling Sittard dag 2 deel 2 (36)
_
Erasmusbrug (27)
_

Veere (31)
_
De blauwe uier (64)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online

Door inemaartje om 19:16
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Tympaan om 19:15
_
Tympaan Online

Door elvira om 19:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Annemarie. om 19:14
_
Annemarie. Online

Door inemaartje om 19:13
_
Inemaartje Online

Door elvira om 19:12
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Appelbollen met vanillesaus en slagroom



Chef-kok Ramon Brugman maakt een zoete lekkernij: appelbollen met warme vanillesaus en slagroom. Hiermee kun je prima voor de dag komen als je wat te vieren hebt bijvoorbeeld, maar ook voor een high tea of zoete lunch.

4 stuks

Ingrediënten voor Appelbollen met vanillesaus en slagroom

Ingrediënten appelbollen

  • 4 appels (goudrenet)
  • 4 plakjes roomboter korstdeeg
  • 100 g amandelspijs
  • 20 g boter
  • 50 g rozijnen
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 ei om mee te strijken

Ingrediënten vanillesaus

  • 350 ml room
  • 1 vanillestokje
  • 80 g suiker
  • 4 eidooiers

Benodigdheden slagroom

  • 200 ml slagroom
  • 20 g suiker
  • Klop deze samen op en serveer in een schaaltje

Aan de slag

  1. 1

    Zet de oven aan op 250 graden.

  2. 2

    Meng de spijs met de boter, rozijnen en kaneel.

  3. 3

    Schil de appel en boor het klokhuis eruit.

  4. 4

    Vul de appel met de spijs vulling.

  5. 5

    Zet de appel op een plakje korstdeeg en vouw de appel met de punten aan de onderkant naar elkaar toe en duw ze vast.

  6. 6

    Trek nu ook de middenstukjes naar elkaar en duw deze ook vast.

  7. 7

    Bestrijk de appelbol met een kwast en een losgeklopt ei.

  8. 8

    Bak ze ongeveer 10 minuten op 250 graden.

  9. 9

    Breng 2/3 van de room aan de kook samen met de vanille en de suiker.

  10. 10

    Roer de eidooiers met 1/3 van de room door elkaar heen.

  11. 11

    Als de room kookt voeg je deze al roerend bij de eidooier.

  12. 12

    Dan gaat alles terug het pannetje in en verwarm je de saus tot 82 graden

  13. 13

    Daarna gelijk van het vuur af en giet je de saus in een koude kom.

Eet smakelijk!


BinnensteBuiten






Geplaatst op 21 februari 2019 06:29 en 494 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
21 feb 2019 06:30
Als je iets te vieren hebt...vaag herinner ik me dit van vroeger.