Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Zandvoort 1 (20)
_
Open tuin 3 (36)
_

Sittard (51)
_
Dieren 2 (11)
_

2 daagse Spaubeek > Sittard, dag 2 deel 3 (27)
_
De herder en zijn kudde (22)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online

Door inemaartje om 19:16
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Pakora's in yoghurt-limoen dip



Sharon maakt vegetarische pakora's. Deze groentehapjes zien er zo exotisch uit, dat je misschien denkt dat het moeilijk is maar het tegendeel is waar. Sharon serveert deze Indiase, gefrituurde snacks met een yoghurt-limoendip. En dat serveert ze met een verfrissende milkshake.

4 personen

Ingrediënten voor Pakora's in yoghurt-limoen dip

Ingrediënten:

  • 150 g kikkererwten (droog)
  • 1 courgette
  • 1 bloemkool
  • 1 broccoli
  • 1 winterpeen
  • 50 gr grote wilde spinaziebladeren
  • 4 dl yoghurt
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 2 tl masala
  • 1 tl komijnpoeder
  • peper en zout

Ingrediënten yoghurt-limoendip:

  • 200 g Griekse yoghurt
  • 1 limoen
  • peper en zout

Aan de slag

  1. 1

    Maal de kikkererwten in de koffiemaler fijn.

  2. 2

    Meng de yoghurt door de gezeefde kikkererwten. Kom je na het mengen nog harde klonten tegen, druk de klonten dan met een lepel door de zeef. Voeg vervolgens de masala, bakpoeder, kurkuma en de komijnpoeder eraan toe en laat dit anderhalf uur staan. Na anderhalf uur heb je een mooi dik beslag.

  3. 3

    Snij de courgette en de winterpeen in plakjes en de bloemkool en broccoli in roosjes. Was de spinazie goed en snij de harde nerf eruit.

  4. 4

    Kook een ruime hoeveelheid water en blancheer de gesneden winterpeen. Laat deze goed afkoelen.

  5. 5

    Verwarm een frituurpan op 180 graden. Haal de groentes in porties kort door het beslag en frituur deze goudbruin ongeveer 2 tot 3 minuten. Als ze klaar zijn, laat je ze uitlekken op wat keukenpapier en strooi je er wat zout naar smaak op.

  6. 6

    Ga verder met het maken van de yoghurt-limoendip. Maak de limoen schoon en rasp de schil eraf. Voeg de schil toe bij de yoghurt en de knijp het sap van de limoen erin uit. Breng het op smaak met wat peper en zout naar smaak.

Eet smakelijk!


Sharon de Miranda


BinnensteBuiten




Artikel links



Geplaatst op 19 februari 2019 06:19 en 248 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
19 feb 2019 06:20
Geef me even een seintje als je dit gaat eten, kom ik langs