Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Buitenplaats Jan & Joke 3 (40)
_
Strand (30)
_

Station Amstelveen (32)
_
Keizerstraat Scheveningen (43)
_

Open tuinendag 1 (17)
_
Beestenspul (35)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online





_

Andere artikelen



Champignon loempia's



Sharon gaat voor een betaalbare maaltijd en maakt champignonloempia's.

4 personen

Ingrediënten voor Champignon loempia's

Ingrediënten champignonloempia’s

  • 12 loempiavellen
  • 200 g kastanjechampignons
  • 100 g geraspte wortel
  • 100 g taugé
  • 1 Spaanse peper
  • 1 bosje koriander
  • 1 el bloem
  • 1 el vissaus
  • 2 el sesamolie
  • ½ tl 5-kruidenpoeder

Ingrediënten sesamnoodles en pittige kool

  • 300 g gesneden witte kool
  • 250 g eiermie
  • 50 g sesamzaadjes
  • 50 g seroendeng
  • 1 bosje selderij
  • 1 bosje bosui
  • 2 el sojasaus
  • 2 el sambal badjak
  • 1 tl koenjitpoeder
  • sesamolie

Aan de slag

  1. 1

    Begin met de bereiding van de champignonloempia’s. Snij de kastanjechampignons in kleine blokje en verhit een koekenpan met de sesamolie. Bak de champignons goudbruin en voeg de 5-kruidenpoeder toe.

  2. 2

    Blus de champignons af met de visolie en bak de geraspte wortel, taugé en wat fijn gehakte Spaanse peper kort mee.

  3. 3

    Meng in een kommetje de bloem met een beetje water tot een papje.

  4. 4

    Plaats de ontdooide loempiavellen onder een vochtige doek, zodat ze niet kunnen uitdrogen. Leg een volle eetlepel met het groentemengsel in het midden van een loempiavel, keer de zijkanten naar binnen en rol hem op.

  5. 5

    Bestrijk het laatste puntje met het bloempapje en plak het dicht. Herhaal dit met alle loempiavellen.

  6. 6

    Frituur de loempia’s goudbruin in een voorverwarmde frituurpan (175 graden). Laat de gefrituurde loempia’s uitlekken op wat keukenpapier.

  7. 7

    Ga dan verder met de bereiding van de sesamnoodles en de pittige kool. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  8. 8

    Rooster de sesamzaadjes in een hete koekenpan goudbruin.

  9. 9

    Verhit een wok met een scheutje sesamolie en bak hierin de eiermie 2 minuten met de sojasaus. Snij ondertussen de bosui en het bosje selderij fijn en roer dit door de eiermie.

  10. 10

    Verwijder de wok van het vuur en strooi de sesamzaadjes erover.

  11. 11

    Verhit een wok met een scheutje olie en bak de sambal badjak ongeveer een half minuutje. Vervolgens bak je de kool ongeveer 3 min op middelhoog vuur. Voeg de koenjit toe en laat het nog 1 min bakken op laag vuur.

  12. 12

    Serveer de kool, eiermie en de loempia op een bord.

Eet smakelijk!


Sharon BinnensteBuiten




Artikel links



Geplaatst op 17 januari 2019 07:18 en 241 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
17 jan 2019 07:19
Als ik niet wordt geloofd, dan maar zo

Hoi Carla, Leuk dat je enthousiast bent over de recepten! Natuurlijk mag je recepten delen op je blog. Als er inderdaad maar een verwijzing in zit naar BinnensteBuiten en de kok, dan is dat prima. Warme groet, het BinnensteBuiten team