Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Utrechtse Heuvelrug 1 (40)
_
Dreiging 1 (40)
_

Strand Katwijk (38)
_
Pro Arte 2 (21)
_

Boulevard en havenhoofd (41)
_
De herder en zijn kudde (22)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online

Door inemaartje om 19:16
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Tympaan om 19:15
_
Tympaan Online

Door elvira om 19:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Annemarie. om 19:14
_
Annemarie. Online

Door inemaartje om 19:13
_
Inemaartje Online





_

Andere artikelen



Zuurkool



Zuurkool is een bom van vitamine C. Per 100 gram wel 3 keer zoveel als een appel en bovendien zitter er ook maar weinig calorieën in. Daarnaast hebben de melkzuurbacteriën in de zuurkool probiotische eigenschappen (goed voor darmflora). Zuurkool is dus supergezond. Janny van der Heijden maakt de zuurkool met mosterd, maple syrup en kippendijen.

Ingrediënten:

Voor de zuurkool:

  • 8 verse zilveruitjes of enkele sjalotten
  • 75 gram spekblokjes
  • 500 gram zuurkool
  • enkele jeneverbessen
  • 2 laurierblaadjes
  • 200 milliliter (biologisch) appelsap
  • klein trosje druiven zonder pit
  • klontje boter
  • bieslook

Voor de kippendijen:

  • ongeveer 600 gram kippendijen
  • peper, zout
  • 2-3 eetlepels Dijonmosterd
  • 1 volle eetlepel maple syrup
  • allesbinder

Bereidingswijze:

Maak de uitjes schoon en snijd ze in vieren of in snippers. Bak de spekblokjes zachtjes uit in een hapjespan, voeg de uitjes toe en fruit enkele minuten mee. Pluk de zuurkool los en voeg aan de pan toe, Schenk hierbij het appelsap en voeg de jeneverbessen en laurierblaadjes toe. Neem de druiven van de tros verdeel over de zuurkool en leg een deksel schuin op de pan. Laat zachtjes stoven.

Kruid intussen de kip met zout en peper en meng mosterd en maple syrup. Bestrijk de stukken kip hiermee (houd eventueel rest achter) en bak de kip in boter gaar. Neem de kip uit de pan en houd warm Blus de pan met water en roer alle aanbaksels los. Voeg de rest van het mosterdmengsel hier aan toe en warm door. Bind eventueel met een beetje allesbinder.

Schep de zuurkool op de borden, verdeel hierover de kip en bedruppel met de saus. Knip hierboven wat bieslook klein.

(Bron: Janny van der Heijden)






Geplaatst op 12 januari 2019 06:51 en 219 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
12 jan 2019 06:51
Ik heb me laten vertellen dat het voor hartpatienten niet goed is