Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Pro Arte 2 (21)
_
Veere (31)
_

2 daagse Spaubeek > Sittard deel 1 (25)
_
Strand (30)
_

Rondje op de fiets (28)
_
De Wilck (56)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Annemarie. om 19:14
_
Annemarie. Online

Door inemaartje om 19:13
_
Inemaartje Online

Door elvira om 19:12
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door heelie om 19:06
_
Heelie Online





_

Andere artikelen



Kruidnoten cheesecake



Chef-kok Sharon de Miranda heeft een heerlijke tip voor sinterklaasavond: kruidnoten-cheesecake. Ze maakt 'm met aardbeiensaus en serveert 'm met chocolademelk van witte chocolade. Zelf snel en makkelijk te maken en dan kan 't heerlijk avondje van start.

Maak deze kruidnoten cheesecake nu stap voor stap met Sharon in je eigen keuken met de Google Assistent.

12 stuks

Ingrediënten voor Kruidnoten cheesecake

Cheesecake

  • 375 ml slagroom
  • 350 g monchou (verse roomkaas)
  • 1 vanillestokje
  • 100 g kristalsuiker
  • 1 sinaasappel
  • 1 citroen
  • 300 g kruidnoten
  • 100 g roomboter

Aardbeiensaus

  • 350 g aardbeien
  • 4 el suiker
  • sap van 1 limoen
  • sap van 1 sinaasappel



*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Maal in de keukenmachine de kruidnoten fijn. Smelt op een laag vuurtje de boter. Meng de gesmolten boter door de gemalen kruidnoten.

  2. 2

    Plaats bakpapier op de bodem van een springvorm met een doorsnee van 26 cm. Verdeel het kruidnotenmengsel over de bodem en druk het met de bolle kant van een lepel goed aan.

  3. 3

    Klop de slagroom samen met de suiker luchtig op en voeg er lepel voor lepel de monchou aan toe tot er een glad mengsel ontstaat.

  4. 4

    Schraap de binnenkant van het vanillestokje eruit en roer dit met een spatel door het beslag heen. Rasp de schil van de citroen en sinaasappel en roer dit goed door het beslag.

  5. 5

    Giet het beslag in de springvorm en laat het 4 uur opstijven in de koelkast.

  6. 6

    Ga ondertussen verder met de aardbeiensaus. Ontkroon de aardbeien en breng deze aan de kook samen met de suiker, het sap van de limoen en het sap van de sinaasappel. Kook het 5 minuten op middelhoog vuur.

  7. 7

    Pureer het met een staafmixer tot een gladde saus. Laat het goed afkoelen voordat je het over de taart giet.

  8. 8

    Garneer de taart met de overgebleven kruidnoten.

Eet smakelijk!






Geplaatst op 05 december 2018 07:07 en 262 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
05 dec 2018 07:07
Op de valreep.
mijn Droste letter al binnen