Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Tussen V en R (37)
_
De herder en zijn kudde (22)
_

Prielenbos en 't Geertje (41)
_
Strand (30)
_

2-daagse Spaubeek > Sittard 4 (46)
_
Beeldentuin Buitenplaats Jan en Joke 2 (44)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door heelie om 19:38
_
Heelie Online

Door aard om 19:34
_
Aard Online

Door NicolaasP om 19:32
_
NicolaasP Online

Door SiebevanderBij om 19:29
_
SiebevanderBij Online

Door jeanneke1 om 19:28
_
Jeanneke1 Online

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Caramel shortcake



Als de ware patissier die chef-kok Ramon Brugman is, maakt hij dit keer een caramel shortcake. Die onweerstaanbare blokjes poederachtig koekdeeg met een laag karamel en chocola er bovenop, kan je gewoon uit je eigen oven toveren.

4 personen

Ingrediënten voor Caramel shortcake

  • 165 g amandelen
  • 165 g bloem
  • 90 g witte basterd suiker
  • 270 g boter
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 120 g pure chocolade
  • 120 g melkchocolade
  • 45 g boter
  • 60 g witte chocolade
  • 11 g boter
  • Grof zeezout

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Kook het blikje gecondenseerde melk drie uur. Laat het afkoelen.

  2. 2

    Voor de shortcake maal je eerst de amandelen, samen met de bloem, tot poeder.

  3. 3

    Voeg de basterdsuiker en de boter toe en kneed dit tot deeg. Laat dit een uurtje opstijven.

  4. 4

    Verdeel dan het opgestijfde deeg over de bodem van een ovenschaal. Bak het 14-15 minuten op 160 graden.

  5. 5

    Haal de koekbodem uit de oven en laat deze goed afkoelen.

  6. 6

    Smelt de melk- en pure chocolade samen au bain-marie. Smelt de witte chocolade apart ook au bain-marie.

  7. 7

    Haal de gekarameliseerde gecondenseerde melk uit het blikje en smeer dit op de koekbodem. Strooi hier wat van het grove zeezout op.

  8. 8

    Smelt de boter in een pannetje.

  9. 9

    Voeg de gesmolten boter toe aan beide kommetjes met chocolade. Roer dit goed door elkaar.

  10. 10

    Giet de melk/pure chocolade op de karamel en verdeel het gelijkmatig.

  11. 11

    Pak nu een lepel en sla de witte chocolade van de lepel zodat je overal strepen krijgt op de chocolade.

  12. 12

    Laat de short cake nu een uur opstijven in de koelkast. Los hem uit de vorm en snij er blokjes van.

Eet smakelijk!






Geplaatst op 19 november 2018 07:39 en 261 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
19 nov 2018 07:40
De juiste kleur voor de letter kan ik ineens niet meer kiezen