Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Hoek van Holland 1 (28)
_
Pro Arte 2 (21)
_

Beeldentuin met B & B (33)
_
De blauwe uier (64)
_

2-daagse Spaubeek > Sittard 5 (37)
_
Ijsboerderij en meer (37)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online





_

Andere artikelen



Australische meat pie



Chef-kok Ramon Brugman maakt een betaalbare maaltijd: Australische meat pie. Dit recept is ingestuurd door Mariska Bielefeld. Bij het verschijnen van het BinnensteBuiten-kookboek konden kijkers laten weten welk gerecht ze graag in het programma wilden zien. Ramon heeft een tijdje in Australië gewoond, dus hij kan niet wachten om dit gerecht te maken!

Ingrediënten voor Australische meat pie

Taartvorm, plastic folie en stekertjes

Ingrediënten deeg:

  • 500 g bloem
  • 1/2 tl zout
  • 350 ml water
  • 60 g boter
  • 1 ei (om mee te bestrijken)

Ingrediënten voor de vulling:

  • 500 g rundergehakt
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 1 wortel
  • 1 prei
  • 1/2 bos peterselie
  • 2 tomaten
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl aardappelzetmeel
  • 1 klont boter

​*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Voeg alle ingrediënten van het deeg samen en kneed kort tot een glad deeg. Rol het deeg in plastic folie en laat het minstens een uur rusten.

  2. 2

    Maak ondertussen de vulling. Snij de ui en de knoflook fijn en zet deze aan in de boter. Voeg het gehakt toe en rul dit fijn.

  3. 3

    Snij de wortel in super fijne blokjes. Was de prei en snijd ook deze in hele dunne ringetjes. Snij de peterselie en de tomaten en voeg de rest van de ingrediënten toe. Breng alles aan de kook en voeg zout en peper. Laat de vulling zo 14 minuutjes zachtjes koken.

  4. 4

    Los het aardappelzetmeel op in een beetje water en voeg het toe aan de vulling terwijl je roert. Breng de vulling weer aan de kook. De vulling zal nu binden. Zet het vuur uit en laat het goed afkoelen.

  5. 5

    Zet de oven op 180 graden. Rol het deeg uit met een beetje bloem en bekleed de taartvorm. Steek gelijk een mooie plak uit voor de bovenkant. Steek kleine figuurtjes uit om de die mee te bekleden.

  6. 6

    Schep de vulling voorzichtig in de bekleedde taartvorm.

  7. 7

    Klop het ei los en strijk voorzichtig met een kwast de randjes van het deeg in met ei. Leg hier nu voorzichtig de bovenplak deeg bovenop. Duw de randjes van het deeg vast door het randje iets om te vouwen. Bestrijk de rest van de plak met het ei strijksel.

  8. 8

    Leg hier nu de uitgestoken stukjes deeg op en bestrijk deze ook met ei.

  9. 9

    Maak in het midden van de Pie een klein gaatje zodat de stoom weg kan en je een mooie strakke vorm krijgt. Bak de die ongeveer 20 minuten op 180 graden.

Eet smakelijk!






Geplaatst op 20 juni 2018 06:11 en 205 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
20 jun 2018 06:11
Lijkt me behoorlijk machtig.