Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


11 december 2017 sneeuw (34)
_
2 daagse wandeling Sittard dag 2 deel 4 (25)
_

Utrechtse Heuvelrug 1 (40)
_
De herder en zijn kudde (22)
_

Dreiging 1 (40)
_
Buitenplaats Jan & Joke 3 (40)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Tympaan om 19:15
_
Tympaan Online

Door elvira om 19:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Annemarie. om 19:14
_
Annemarie. Online

Door inemaartje om 19:13
_
Inemaartje Online

Door elvira om 19:12
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



De week zonder vlees



Comfort food kun je in vele soorten en maten vinden. De een zoekt troost in zoetigheden en de ander in hartige hapjes. Naar hartenlust een bak ijs leeg eten of je tegoed doen aan een goed gevulde pasta; het kan allemaal. Deze pasta-ovenschotel is er een om van te dromen. Hoewel het niet zo goed is voor de lijn, zijn het de calorieën zeker waard.

Wat heb je nodig voor 6 porties?

  • 700 á 900 milliliter bechamelsaus
  • 450 gram pasta
  • 2 middelgrote courgettes, gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 300 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram babyspinazie
  • 240 gram geraspte mozzarella
  • 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • zout en peper naar smaak

Wat moet je doen?

  • Kook de pasta volgens de verpakking.
  • Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook een minuutje.
  • Voeg de courgette en champignons toe en voeg wat zout en peper toe.
  • Roer dit goed door en bak dit 8 tot 10 minuten op een middelhoog vuur. Roer af en toe door.
  • Giet de pasta af en doe de pasta terug in de pan. Roer daarna de courgette, champignons en spinazie door de pasta.
  • Roer vervolgens 500 milliliter bechamelsaus door de pasta. Wil je een extra romige ovenschotel? Roer dan 700 milliliter bechamelsaus door de pasta.
  • Roer daarna de helft van de mozzarella en Parmezaanse kaas door de pasta.
  • Doe de pasta in een diepe, rechthoekige ovenschaal.
  • Verdeel 200 milliliter bechamelsaus over de pasta en sprenkel daarna de rest van de kaas eroverheen.
  • Zet de grill van je oven aan en schuif de ovenschaal daarna voor een paar minuten in de oven, zodat de kaas smelt en bruin wordt. Houd de pasta goed in de gaten, want de kaas kan snel te bruin worden.
  • Laat de pasta even afkoelen voor je deze serveert.
  • Geniet ervan!






Geplaatst op 07 maart 2018 06:27 en 200 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
07 mrt 2018 06:27
Pas 1 dag zonder vlees is gelukt

Gribou---Greet  
07 mrt 2018 11:00
Ik eet 3 keer in de week vlees bij de warme maaltijd en op brood nooit .
dit recept sla ik op , ga ik vast een keer maken als ik de komende zomer weer courgettes krijg .
_





_
Catharina71  
07 mrt 2018 11:41
Ik ga deze ook maken. de vorige deed ik op mijn manier en werd niet zo lekker gevonden.

vlees gaat me steeds meer tegen staan. paar uitzonderingen

Ofsen  
07 mrt 2018 12:47
Op brood alleen maar pindakaas kaas stroop Zwitserse kaas. 4 keer vlees per week, andere keren iets wat er op lijkt maar geen echt vlees.
_





_
Catharina71  
07 mrt 2018 12:51
Die vervangers vind ik al top.....op brood s morgens....hagelslag, melkvlokken, gekleurde hagel, pindakaas, choco pasta, gekookt eitje vandaag en nu met de lunch....ham/kaas/tomaat.