Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Pro Arte 2 (21)
_
Utrechtse Heuvelrug 2 (35)
_

De herder en zijn kudde (22)
_
Erasmusbrug (27)
_

2-daagse Spaubeek > Sittard 5 (37)
_
2 daagse Spaubeek > Sittard, dag 2 deel 3 (27)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 19:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door heelie om 19:38
_
Heelie Online

Door aard om 19:34
_
Aard Online

Door NicolaasP om 19:32
_
NicolaasP Online

Door SiebevanderBij om 19:29
_
SiebevanderBij Online

Door jeanneke1 om 19:28
_
Jeanneke1 Online

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online





_

Andere artikelen



Viscurry met Oosterse salade



Met makreel bereidt chef-kok Ramon Brugman een betaalbare romige viscurry. En daar maakt hij dan ook nog een oosterse salade bij van papaja, mango, wortel en komkommer. Mét natuurlijk een zelfgemaakte dressing.

4 personen

Ingrediënten voor Viscurry met Oosterse salade

Ingrediënten curry

  • 4 kleine makrelen
  • 2 stuksui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stengel sereh (citroengras)
  • 1/2 bos koriander
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 4 el gemalen kokos
  • 1 citroen
  • 1 tl kerrie poeder
  • 1 tl komijn poeder
  • 1 tl koriander poeder
  • 1 rode peper
  • voor 4 personen gekookte rijst
  • zout en peper

Ingrediënten salade

  • 1 papaja
  • 1 mango
  • 2 wortel
  • 100 g taugé
  • 1 komkommer

Ingrediënten dressing

  • 100 ml vissaus
  • 1 stuk gember
  • 150 ml sojasaus
  • 1 stuks rode Peper
  • 100 ml arachideolie
  • 1 citroen

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

Snij de ui en knoflook fijn en zet deze aan in een beetje olie.

  1. 2

Haal de koppen en de staart van de vis af. Snij de vis in vier stukken.

  1. 3

Bak de vis aan beide kanten aan.

  1. 4

Laat het blikje tomatenblokjes uitlekken.

  1. 5

Voeg de specerijen aan de vis toe en roer dit goed door.

  1. 6

Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk, citroensap, sereh en rode peper toe. Laat alles zachtjes inkoken. Breng op smaak met zout en peper.

  1. 7

Voeg als laatst de gemalen kokos toe. Dit zorgt voor een dikkere saus.

  1. 8

Maak nu de salade en kook de rijst.

  1. 9

Schil de wortel en de komkommer en rasp deze fijn. Voeg de taugé toe. Schil de papaja en de mango en snij deze in kleine stukjes. Meng alles goed door elkaar.


  1. 10

Maak de dressing. Snij de peper in ringen. Knijp de citroen uit en roer de rest van de ingrediënten er door heen. Giet dit over de salade heen en meng alles goed door elkaar.

  1. 11

Strooi nog wat gehakte koriander over hete viscurry heen voor dat je het serveert.

Eet smakelijk!






Geplaatst op 13 februari 2018 06:10 en 306 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
13 feb 2018 06:12
Zelf ben ik net zo'n rijstliefhebber en doe er ook niet alles in. alleen makreel op toast is ook best.

Ofsen  
13 feb 2018 11:04
Ik houd meer van gebakken vis en zeker van zalm.
_





_
Catharina71  
13 feb 2018 17:31
Makreel heel gezond. de goede vetten.