Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Dieren > Laag Soeren (25)
_
Utrechtse Heuvelrug 2 (35)
_

Hekken (18)
_
Rondjes en tuin (18)
_

Keizerstraat Scheveningen (43)
_
Vogelvreugd (69)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door aard om 19:34
_
Aard Online

Door NicolaasP om 19:32
_
NicolaasP Online

Door SiebevanderBij om 19:29
_
SiebevanderBij Online

Door jeanneke1 om 19:28
_
Jeanneke1 Online

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Romige prei en churros



Chef-kok Ramon Brugman begint de week met een snel te bereiden maaltijd. Hij maakt romige kip en een preischotel met krokant korstdeeg. En daar blijft het niet bij: een superlekker dessert mag niet ontbreken en dus maakt Ramon ook nog churros met chocoladesaus en vanille-ijs.

4 personen

Ingrediënten voor Romige prei en churros

Ingrediënten voor de kip:

  • 1 grote plak korstdeeg
  • 1 ei
  • 3 preien
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 300 g kippendijen
  • 2 aardappelen (kruimige)
  • 1/2 bos bieslook
  • aantal takjes (krul)peterselie
  • 200 ml room
  • zout en peper
  • 1 grote el grove mosterd

Ingrediënten voor de churros:

  • 150 ml water
  • 125 g bloem
  • 50 g boter
  • 25 g suiker
  • 2 eieren
  • frituurpan

Ingrediënten voor de kaneelsuiker:

  • 150 g suiker
  • 50 g poedersuiker
  • 3 tl kaneel

Ingrediënten voor de chocoladesaus:

  • 50 g cacao
  • suiker
  • 200 ml water
  • 1 peul vanille

Ingrediënten voor het ijs:

  • 4 bollen vanille ijs
  • wat takjes munt

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

Verwarm de oven voor op 190 graden.

  1. 2

Snij de prei, ui, kip en knoflook fijn.

  1. 3

Bak de ui en knoflook in een beetje olijfolie. Doe de kip erbij en bak deze even aan.

  1. 4

Voeg de gewassen prei toe en stoof deze gaar. Voeg de room toe en laat een beetje inkoken.

  1. 5

Schil de aardappel en snij deze in super fijne blokjes. Voeg deze toe samen met de mosterd

  1. 6

Snij de bieslook fijn en breng alles op smaak met zout en peper.

  1. 7

Giet nu alles in een ovenschaal. Bedek de ovenschaal met de plak korstdeeg. Bestrijk dit met losgeklopt ei. Bak het in de oven voor 20 à 25 minuten op 190 graden.

  1. 8

Maak de churros. Breng het water samen met de boter aan de kook, samen met de suiker. Voeg de bloem toe en roer goed door elkaar. Blijf dit verwarmen tot dat er een grote bal vormt.

  1. 9

Haal het pannetje van het vuur. Roer nu een voor een de eieren door het beslag.

  1. 10

Vul een spuitzak met een kartelspuitje. Spuit nu op een bakplaat even lange staafjes van het churros beslag. Frituur ze op 180 graden. Als ze mooi licht bruin zijn, zijn ze klaar.

  1. 11

Leg ze op een stuk keukenpapier. Meng de ingrediënten voor de suiker en bestrooi churros hiermee als ze nog warm zijn.

  1. 12

Maak nu de chocoladesaus. Haal de merg uit het vanille stokje. Doe de rest van de ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Laat 3 minuten zachtjes doorkoken. Laat daarna de saus afkoelen.

  1. 13

Doe de bolletjes vanille-ijs in kommen. Leg daar de warme churros op en giet er een beetje chocolade saus over heen. Decoreer met een takje munt.

Eet smakelijk!

BinnensteBuiten






Geplaatst op 18 januari 2018 06:12 en 259 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
18 jan 2018 06:13
Lijkt me wel wat