Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


De Wilck (56)
_
Vogelvreugd (69)
_

De blauwe uier (64)
_
Katwijk (32)
_

Dieren > Laag Soeren (25)
_
Erasmusbrug (27)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door heelie om 19:06
_
Heelie Online

Door elvira om 19:06
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 19:04
_
Elvira Online

Door Adamm om 19:03
_
Adamm Online

Door RoeldeHaan om 19:02
_
RoeldeHaan Online

Door Loezie om 19:02
_
Loezie Online





_

Andere artikelen



Macaroni-ovenschotel met pruimen



Sharon de Miranda heeft een heleboel talenten, maar een van de meest bijzondere is wel dat ze de vreemdste combinaties in gerechten weet te bedenken. Dingen waarvan je vooraf niet denkt dat ze bij elkaar passen. Dus schrik niet als er een ovenschotel met macaroni, kaas, tonijn en pruimen op het menu staat, zoals vandaag. Het ziet er wellicht vreemd uit, maar het wordt superlekker.

4 personen

Ingrediënten voor Macaroni-ovenschotel met pruimen

  • 500 g macaroni
  • 400 g tonijn uit blik
  • 3 paprika’s
  • 2 tomaten
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 8 gedroogde pruimen
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 6 eieren
  • 250 g geraspte kaas
  • 2 bouillonblokjes
  • Madame Jeannette naar smaak
  • 1 bosje platte peterselie
  • 1 bosje bos ui
  • 1 bakbanaan
  • 1 komkommer

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

  1. 2

Kook de macaroni gaar volgens de verpakking. Als het gaar is spoel je het koud en laat je het goed uitlekken.

  1. 3

Snij de tomaten en de paprika’s in blokjes, snipper het uitje, hak de peterselie en snij de pruimen klein. Lek de tonijn uit.

  1. 4

Verhit een koekenpan en fruit de knoflook, ui, oregano, madame Jeanette naar smaak, tomaten en de paprika’s. Voeg als laatste de tonijn er aan toe samen met de bouillonblokjes en bak alles op een laag vuurtje voor ongeveer 5 minuutjes.

  1. 5

Kluts ondertussen de eieren schuimig.

  1. 6

Nu meng je alles door elkaar, de gekookte macaroni, gebakken tonijn, de gesneden pruimen, de helft van de geklutste eieren en de helft van de geraspte kaas.

  1. 7

Neem een grote oven schaal en vet deze goed in. Plaats het mengsel in de ovenschaal bestrooi dan de rest van de kaas erover en de overige geklutste eieren.

  1. 8

Bak de macaroni schotel 20 tot 30 minuten af in de voorverwarmde oven. Tot dat de eieren gestold zijn.

  1. 9

Als de schotel klaar is snij je de bosui zo fijn mogelijk en strooi je deze erop.

  1. 10

Bak de bakbanaan en snij de komkommer.

  1. 11

Serveer de macaronischotel met gebakken bakbanaan en komkommer uit!

Eet smakelijk!

bron BinnensteBuiten mt






Geplaatst op 07 december 2017 07:34 en 457 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
07 dec 2017 07:36
Doe mè maah zondâh prùime

Gribou---Greet  
07 dec 2017 13:55
Inderdaad een vreemde combinatie , ook de bakbananen hoeven er voor mij niet bij.

Vreemd ook de openings foto in combinatie met de tekst
foutje ...bedankt ( sorry kon het effe niet laten )
groetjes Greet
_





_
Catharina71  
07 dec 2017 17:04
Klopt en ik begrijp mijn eigen vergissing 3 foto's stonden bij elkaar op Facebook en ik dacht al eieren? die horen bij de zalmsalade van Ramon vorige recept. bedankt Greet is hersteld. en nee gebakken banaan ook niet erbij horend.