Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Beeldentuin Buitenplaats Jan en Joke 2 (44)
_
De blauwe uier (64)
_

Ijsboerderij en meer (37)
_
Rondje op de fiets (28)
_

De Wilck (56)
_
2 daagse wandeling Sittard dag 2 deel 2 (36)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online





_

Andere artikelen



Zalmsalade



Ramon is altijd zo actueel. Hij heeft vanavond (gisteren) dan ook een gerecht wat je morgen (vandaag) , op sinterklaasdag, lekker makkelijk en vooral snel kan maken. Klassieke zalmsalade, ideaal om het heerlijk avondje in te luiden.

TIP: Je kan de salade al een dag van te voren maken, zodat je op de avond zelf niet zo veel werk hebt.

8 personen

Ingrediënten voor Een snelle zalmsalade

Ingrediënten zalm

  • 500 g vast kokende aardappel
  • 200 g gerookte zalm
  • 350 g verse zalm filet
  • 1 appel
  • 4 grote augurken
  • 4 gekookte eieren
  • 1 ui
  • halve knolselderij
  • 2 el kappertjes
  • 100 g zilveruitjes
  • 4 el mayonaise
  • 2 el crème fraîche
  • dille
  • peterselie
  • bieslook
  • citroen
  • zout/peper


Ingrediënten gevulde eieren

  • 5 gekookte eieren
  • 1 el roomkaas
  • zout en peper
  • bieslook

Ingrediënten garnering

  • 1 krop lollo rosso
  • 100 g Hollandse garnaaltjes of roze garnaaltjes
  • 10 gevulde eitjes
  • 1 gerookte makreel

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Zet de oven aan op 180 graden. Neem een stuk aluminiumfolie en leg daar de zalm op met de huid kant naar beneden.

  2. 2

    Druppel er een beetje olijfolie over heen en een beetje citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Vouw het folie dicht en zet het pakketje ongeveer 15 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen

  3. 3

    Breng een pan water aan de kook. Snij de aardappelen en knolselderij in kleine blokjes. Blancheer de blokjes gaar en laat afkoelen.

  4. 4

    Kook de eieren hard. Snij de eieren klein en voeg de afgekoelde aardappelen toe.

  5. 5

    Snij de gerookte zalm in kleine stukjes. Haal de zalm uit de folie en pluk deze. De huid kun je laten zitten.

  6. 6

    Voeg de mayonaise en de crème fraîche toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met een beetje citroen sap en zout en peper.

  7. 7

    Maak de gevulde eieren. Pel de gekookte eieren en snij ze door de midden. Haal het eigeel eruit en wrijf deze door een zeefje heen.

  8. 8

    Meng dit met de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Met behulp van een spuitzak spuit je de vulling weer in de eitjes. Decorteer met een stengeltje bieslook.

  9. 9

    Neem een grote schaal. Doe de salade in het midden van de schaal en maak er een strakke vorm van.

  10. 10

    Leg nu wat blaadjes sla op de rand. Verdeel de gevulde eieren over de rand.

  11. 11

    Pluk de makreel en leg deze ook op de rand. Doe hetzelfde met de garnaaltjes, augurk en zilverui.

  12. 12

    Steek als laatste wat partjes citroen langs de kanten.

Eet smakelijk!






Geplaatst op 05 december 2017 06:20 en 269 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
05 dec 2017 06:21
Als het maar vis is. hij doet het in 10 minuten

Ofsen  
05 dec 2017 15:03
Ik ben gek op zalm op brood, gebakken zalm, gegrilde zalm, zalm in salade maar G.Zalm pruim ik niet.
_





_
Catharina71  
05 dec 2017 15:22
Ik ben er ook gek op en net als jij van Gerrit moet ik niks hebben wat een griezel. die enge lachjes van hem om van de rest maar te zwijgen