Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


Amsterdam (29)
_
Den Bosch (24)
_

Zondags blad (31)
_
Botanische tuinen Utrecht 5 (30)
_

2 daagse Spaubeek > Sittard deel 2 (25)
_
Kabouters in de sneeuw (39)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GerardS om 19:17
_
GerardS Online

Door hehety om 19:17
_
Hehety Online

Door Rosalina42 om 19:16
_
Rosalina42 Online





_

Andere artikelen



Knolselderijpuree met sucuk



Chef-kok Sharon de Miranda maakt een verrassende puree: van knolselderij. Daarbij bakt ze ook sucuk, een droge, gekruide worst. Deze worst wordt vaak in de Turkse keuken gebruikt. Sharon maakt er ook supermakkelijke koekjes bij van Parmezaanse kaas.4 personen

Ingrediënten voor Knolselderijpuree met sucuk

  • 1 knolselderij
  • 150 g rucola
  • 1 tl wasabi pasta
  • 1 el crème fraîche
  • 150 g sucuk (knoflookworst)
  • 1 grote ui
  • 2 tomaten
  • 250 g champignons
  • 10 blaadjes munt
  • 200 g geraspte Parmezaanse kaas
  • olijfolie

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. 2

    Maak de knolselderij goed schoon en snij deze in blokjes.

  3. 3

    Kook de knolselderij met een snufje zout in ongeveer 10 min gaar. Als je er met je vork goed in kan prikken is het gaar.

  4. 4

    Giet het af en pureer de knolselderij fijn met een staafmixer.

  5. 5

    Was de rucola en droog deze. Roer het vervolgens door de knolselderij puree en voeg de crème fraîche en de wasabi toe. Roer het geheel nog even goed door elkaar.

  6. 6

    : Snij ondertussen de sucuk in plakjes van ongeveer een halve cm. Bak de plakjes zonder olie in ongeveer 4 minuten gaar. 2 minuten per kant.

  7. 7

    Snipper het uitje en fruit deze mee met de worst.

  8. 8

    Snij de tomaten in blokjes en bak ook deze mee.

  9. 9

    Snij de champignons door vieren en voeg deze toe aan de pan. Laat het in zijn geheel nog ongeveer 3 min bakken.

  10. 10

    Verwijder de pan van het vuur, snij de blaadjes munt fijn en voeg deze toe aan de pan.

  11. 11

    Heb je een siliconenmat dan strooi je in een cirkel van ongeveer 5 cm lang wat Parmezaanse kaas op de mat en bakt deze 4 min af in de voorverwarmde oven.

Eet smakelijk!






Geplaatst op 21 oktober 2017 07:05 en 199 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
21 okt 2017 07:07
Net nu het vlees eten weer aan de orde is, 39 kg p.p.p.j meen ik, laat die wordt mr zitten.
ik zie ook te aak hoe slagers en winkelpersoneel geen speciale handchoenen dragen, weet jij wat je hebben uitgespookt met die handen.