Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina71
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen



VOOR DE TWEEDE KEER
16 juni 2019 08:34

Aan de boemel
16 juni 2019 08:04

De Belastingdienst ....
16 juni 2019 07:55




Fotoboeken


2 daagse Spaubeek > Sittard deel 1 (25)
_
2 daagse wandeling Sittard dag 2 deel 4 (25)
_

Station Amstelveen (32)
_
Test (1)
_

Dieren > Laag Soeren (25)
_
Open tuinen (25)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.

Catharina
09 april 2019 16:59
_
Huh ik dacht dat mijn verjaardag niet te zien was maar toch dus. toch leuk dat je dat hebt ontdekt geen idee of iedereen dat kan zien. op Facebook zien ze het blijkbaar wel....maar bedankt hoor. ik zit nog middenin het feestgebeuren. min of meer dan.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 19:29
_
SiebevanderBij Online

Door jeanneke1 om 19:28
_
Jeanneke1 Online

Door elvira om 19:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 19:22
_
Moontje Online

Door elvira om 19:22
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:19
_
JanRutgers Online

Door elvira om 19:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Zalm



Chef-kok Ramon Brugman kiest voor vis en voor een gerecht met een Aziatische touch. Hij maakt een snelle maaltijd met zalm, sesam, noedels en groene groenten.


4 personen

Ingrediënten voor Oosterse zalm

Ingrediënten Zalm:

  • vier stukken zalm van 150 g per stuk
  • 2 tl sojasaus
  • 4 tl oestersaus
  • 2 tl citroensap
  • klein stukje geraspte gember
  • 1/2 Spaans pepertje
  • sesamzaad


Ingrediënten groene groenten:
Neem wat je wilt en hoe veel je wilt en of lekker vind. Ik gebruik deze keer

  • broccoli
  • boontjes
  • peultjes
  • bosui
  • verse koriander
  • tauge

Ingrediënten noedels:

  • 200 g noedels

Ingrediënten zoet/zure komkommer:

  • 1/2 komkommer
  • 100 g suiker
  • 100 ml azijn
  • 100 ml water

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

Zet de oven aan en verwarm tot 170 graden. Leg de stukken zalm op een bakplaat.

  1. 2

Meng de soja, oestersaus en het citroensap en geraspte gember, fijn gesneden pepertje door elkaar.

  1. 3

Strijk met een kwast het mengsel over de zalm (bewaar het overgebleven sap voor de noedels). Zet ze ongeveer 9 tot 14 minuten in een oven van 170 graden en bestrooi de zalm met sesamzaadjes. De zalm mag nog een beetje rosé van binnen blijven.

  1. 4

Kook de noedels gaar in ruim kokend water en giet ze af.

  1. 5

Roer het overgebleven sapje waar je de zalm mee gelakt heb door de noedels heen.

  1. 6

Snij de groenten in de gewenste formaat. Zet een pan op met ruim kokend water en breng deze op smaak met zout. Blancheer de groenten gaar en leg ze rechtstreeks op de noedels.

  1. 7

Rasp de komkommer en voeg de rest van de ingrediënten toe. Roer dit goed door elkaar. Laat even staan om te marineren.

Eet smakelijk!

bron BinnensteBuiten






Geplaatst op 15 oktober 2017 08:10 en 183 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina71  
15 okt 2017 09:06
Zalm altijd goed maar niet die politicus met zijn enge lachje